Valoració general: 8
Preu del Menú:13.50 €
Data: 18/01/2013
Direcció: Plaça del Forum, s/n, 43001 Tarragona
Web: www.aresrestaurant.es
Local amb un ambient rústic, baranes de ferro forjat, petites màscares tribals, llums amb aranyes de ferro o amb pedres de cristall transparents.. carregat sense fer-se carregat. Sense estoballes a les taules i tovallons de paper encaixa en l'estètica del local.
Amb un estil casolà i informal, el servei és fa familiar. Amb tot, la falta de sincronia en la sortida dels plats de la cuina, i les ganes de portar-los junts a la taula, fa patir per l'arribada freda d'algun plat amb una espera més llarga del necessari, finalment però els plats arribaran bé.
Ens fa l'espera de l'arribada dels ressagats més lleugera un entrant de menú de pa amb tomàquet generós tot i que faltat d'algun acompanyant. Per veure una copa de vi de la casa i una ampolleta d'aigua per cap.
Els primers, un plat de pasta que enganya en aparença, el plat fondo amaga més abundància del que sembla, i una salsa al pesto amb personalitat i cos. Les creps es fan, aquestes si, potser una mica justes, deixant la sensació d'haver-se acabat abans d'hora. El mateix sabor i l'escalforeta de la crep tenen un punt d'harmonia que, per bones, fan que és faci encara més breu el plaer.
En els segons és on arriba l'excel·lència del local. L'estufat de calamarsets és simplement excel·lent. El suc, gustós, lliga patates, mul·luscos i calamarcets de forma omogènia i deixa un plat que, sense grans contrastos té un paladar tan harmoniós com bo. El llom amb patates és una variant de l'hamburguesa del menú per capritx del client, flexibilitat al menú per part de la casa. Els dos servits sobre dues torradetes rodones recordant el pa de les hamburgueses, una excel·lent presentació i acompanyat de patates laminades fregides.
Els postres simples i correctes, acaben de tancar un menú que en el seu global no deixa res que desitjar.
En general i en particular tot molt bé. Un local per recomanar i repetir.










Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada